headerbanner tattoo-remove.dk

“Som ny kunde er andres mening en super stor hjælp. Har samlet nogle anmeldelser her til dig.”

Dennis Wehler Avatar

Dennis Wehler

5 star rating

Til alle jer der overvejer at få lazer fjernet jeres tattoo, enten helt eller delvist da en cover-Up, med en ny tattovering er jeres ønske.. Er Tattoo-remove det helt rigtige sted at ta hen, har selv fået fjernet hos ham, og som tattovør, sender jeg selv, med god ro i sindet mine kunder denne vej, og DET er efterhånden en del gemmen det samarbejde Jesper og jeg har haft det sidste års tid.. Alle mine kunder der er vendt tilbage fra tattoo-remove for at få dækket det sidste og meget blege blæk der er tilbage i huden, har været yderst tilfredse med den gode behandling og service de har fået hos Jesper, og kan nu sætte sig i stolen hos mig, så deres ønske kan fuldendes.. Jeg vil så har til sidst også fastslå, da jeg jo sidder i branchen, og ser og høre rigtig mange ting, og som JEG ser det, skal der absolut færre behandlinger til hos Jesper "tattoo-remove" end der skal nogle andre steder... Tak for kanon samarbejde ind til videre Jæver, du er altid klar på at starte maskinen op, når mine kunder langvejs fra, ønsker et behandlings-forløb, ja om så kl. er 22.00 om aftenen.. Der hænder jo.. Hæ hæ!!! Vi ses snart i shoppen. Hilsen Dennis Wehler

20 jan 2014
Cathrine E Hansen Avatar

Cathrine E Hansen

5 star rating

Super god behandling og super god service vil klart anbefale at tag her hen

Et sted der behageligt at komme

02 apr 2015
Adrian Borgen Avatar

Adrian Borgen

4 star rating

06 jun 2013
Benjamin Birk Engholm Avatar

Benjamin Birk Engholm

5 star rating

24 okt 2017
Julie Rasmussen Avatar

Julie Rasmussen

5 star rating

Er ved at få fjernet en tatovering hos Jesper, rigtig god behandling, har kun godt at sige om dette sted.. Kan kun anbefales!!

21 maj 2015
Lisa Møller Andersen Avatar

Lisa Møller Andersen

5 star rating

11 nov 2012
Charlotte Kristina Larsen Avatar

Charlotte Kristina Larsen

5 star rating

05 okt 2015
Dennis Von Kuhlmeier Avatar

Dennis Von Kuhlmeier

5 star rating

Han ved hvad han laver kan klart anbefales!

Vi ses snart igen ☺ ☺

13 jan 2015
Benjamin Høgh Avatar

Benjamin Høgh

5 star rating

uden tvivl den bedste tattoo fjerner !! god service altid.

30 jun 2017
Natasha Søgaard Avatar

Natasha Søgaard

5 star rating

Fantastik service i høj stil. Klinikken er ren og imødekommende. Bestemt ikke sidste gang jeg kommer her, når man skal have fjernet noget markværk af en tattoo. Og vi startede så også lige ud med at jeg fuldstændig havde glemt vores aftale, men Jesper var forstående og jeg kunne komme til en lille time efter. Jesper er meget pædagogisk og lyttede til ens ønsker om pauser og forklarede hele vejen igennem. For ikke at nævne de risici/bivirkninger der kan forekomme ved en behandling. kan til en hver tid anbefale en tryg og god behandling hos tattoo-remove

12 aug 2016
Sonja Davidsen Avatar

Sonja Davidsen

5 star rating

Jeg har nu gennemgået halvdelen af mit forløb og er allerede super glad for resultatet. Tak for god service og vejledning �

01 mar 2017
Erland Sørensen Avatar

Erland Sørensen

5 star rating

08 jan 2017
Jimmi Nielsen Avatar

Jimmi Nielsen

5 star rating

Det rigtig sted god mand

13 jan 2015
Michelle Alfheim Avatar

Michelle Alfheim

5 star rating

Først og fremmest tusind tak for hjælpen Jesper,! nu når undo-it ikke kunne klare arbejdet mere, er det rart man kan være i trygge hænder hos dig! Kan kun anbefale at få sin tatovering fjernet hos dig, der føler man sig altid velkommen og tilpas 🙂 og forresten kan carbon-behandling helt klart anbefales, har ikke haft så lækker en hud i mange år 😉

Keep up the good work! ��

09 jan 2017
Troels Sigvardt Avatar

Troels Sigvardt

5 star rating

30 okt 2012
Stina Eden Nielsen Avatar

Stina Eden Nielsen

5 star rating

En rigtig rigtig rigtig tilfreds kunde hele vejen igennem ��

16 feb 2017
Anna Henriksen Avatar

Anna Henriksen

5 star rating

Jeg kan varmt anbefale Jesper� Jeg er midt i behandling og er yderst tilfreds indtil videre. Jesper er meget dygtig, kompetent, sød og behageligt selskab. Jeg føler mig fulstændig tryg i hans hænder� Glæder mog til næste besøg�

19 jun 2017
Joey Anderson Avatar

Joey Anderson

5 star rating

02 okt 2013
Emilie Wright Avatar

Emilie Wright

5 star rating

Kan klart anbefales Jesper som er super dygtig, professionel og meget omhyggelig i hans arbejde, gør det til en rigtig rar oplevelse i en rolig atmosfære hvor der er tid til den enkelte kunde.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og !

13 sep 2015
Mohamed Nabil Shalaby Avatar

Mohamed Nabil Shalaby

5 star rating

31 jul 2013
Liza Sofie Rifbjerg Avatar

Liza Sofie Rifbjerg

5 star rating

03 maj 2013
Simon Nielsen Avatar

Simon Nielsen

5 star rating

31 aug 2015
Maiken Reimer Jensen Avatar

Maiken Reimer Jensen

5 star rating

22 jan 2014
Danar Bilbas Avatar

Danar Bilbas

5 star rating

Rigtig godt sted at komme hen. God behandling. Kan klart anbefales. �

12 dec 2016
Nikita Linnegaard Petersen Avatar

Nikita Linnegaard Petersen

5 star rating

Jesper er super kompetent inden for området! Har man spørgsmål til forløbet eller processen som jeg havde bliver man sat fuldstændig ind i det - behandlingen var tilmed hurtigt overstået og gjorde næsten ikke ondt��

02 aug 2017
Stine Min Avatar

Stine Min

5 star rating

Jeg har kun oplevet en super tryg og mærkbar behandling i Tattoo-remove. Men også at Jesper er mega tilstede med sine kunder og virkelig gerne vil oplyse og informere reelt.

22 apr 2017
Jeannette Stigaard-Hornemann Avatar

Jeannette Stigaard-Hornemann

5 star rating

Kan varmt anbefales! Jesper er dygtig og man føler sig i trygge hænder��

14 feb 2018
Metthe Stryhn Avatar

Metthe Stryhn

5 star rating

Jeg har fået uovertruffen behandling! Jesper er kompetent, han ved hvad han taler om og jeg kan anbefale alle at gå til Jesper når tatoveringer skal fjernes på den mest smertefri og bedste måde. Tak!

30 jun 2017
Vicky Jo Avatar

Vicky Jo

5 star rating

29 mar 2017
Michael Mixe Rasmussen Avatar

Michael Mixe Rasmussen

5 star rating

30 apr 2013
Sophie Hammersholt Avatar

Sophie Hammersholt

5 star rating

Jeg har absolut intet negativt at sige om tattoo-remove! Klinikken er meget ren og pæn, der er super god service og man føler sig i trygge hænder hos Jesper! Jeg vil klart anbefale stedet til alle, der går med tanker om at få fjernet en tatovering :-)!

04 feb 2016
Henry Pehrson Avatar

Henry Pehrson

5 star rating

04 apr 2013
Jerry Skovgaard Avatar

Jerry Skovgaard

5 star rating

Man må lide for skønheden, men det virker...

06 jan 2015
Eylem Akdag Avatar

Eylem Akdag

5 star rating

Giver de bedste anbefalinger herfra. Var nervøs inden min første behandling, men Jesper var rigtig god til at forklare præcist hvad der skulle ske og havde jeg brug for en pause undervejs var der også tid til det, så jeg følte på intet tidspunkt noget stress. Jesper er meget dygtig til hans arbejde og gør det virkelig omhyggeligt.

Ser frem til næste behandling.

21 apr 2017
Linda Laura Edelved Avatar

Linda Laura Edelved

5 star rating

29 okt 2013
Helene Godbersen Avatar

Helene Godbersen

5 star rating

14 mar 2016
Katrine Zwicky Avatar

Katrine Zwicky

5 star rating

Igår var jeg nede og få fjernet en uheldig tatovering jeg har været meget ked af at have. Til min forbavselse gjorde behandlingen slet ikke ondt og var meget hurtigt overstået. Man kan allerede se hvor fint resultatet kommer til at blive. Så jeg har været meget glad for behandlingen, samt den fine service, og jeg kommer helt sikkert igen.

26 jan 2017
Jimmi Dahl Jakobsen Avatar

Jimmi Dahl Jakobsen

5 star rating

Det rigtige valg....

03 maj 2017
Petur Sigurd Justesen Avatar

Petur Sigurd Justesen

5 star rating

02 aug 2013
Claus R Jensen Avatar

Claus R Jensen

5 star rating

18 jul 2013
Sabrina Fuglsang Avatar

Sabrina Fuglsang

5 star rating

Endnu en behandling overstået hos dygtige Jesper. På trods af at det ikke ligefrem er smertefrit, så ser jeg altid frem til mine behandlinger hos Tattoo-Remove. Jeg føler virkelig at jeg får en troværdig behandling og er 110% tilfreds med resultatet.

Kan varmt anbefale at få behandlinger hos Jesper 🙂

26 jan 2017
Metea Lore Østergaard Avatar

Metea Lore Østergaard

5 star rating

26 apr 2013
Julie Iversen Avatar

Julie Iversen

5 star rating

Kan virkelig anbefale Jesper! Go behandling og fine omgivelser og i trykke hænder!!

11 jan 2018
Charlotte Nielsen Avatar

Charlotte Nielsen

5 star rating

14 apr 2013
Chino Rasmussen Avatar

Chino Rasmussen

5 star rating

4 behandlinger og den er næsten væk. super gode resultater kan klart anbefales!!!!

19 jul 2013
Stine Sonnichsen Avatar

Stine Sonnichsen

5 star rating

Udover et smadder fint resultat, har jeg oplevet en god stemning og atmosfære og et serviceniveau i top hos Jesper

29 sep 2015
Rikke Kitt Nielsen Avatar

Rikke Kitt Nielsen

5 star rating

Jeg er virkelig positivt overrasket over hvor hurtig behandlingen var, i forhold til historier jeg har hørt inden.. Jeg kan klart anbefale Jesper, han er virkelig dygtig, informere grundigt og har stor viden omkring fjernelse af netop din.

Virkelig god service �

14 mar 2017
Ranim Subehi Avatar

Ranim Subehi

5 star rating

Super dygtig og super flink tak for hjælpen (: ikke sist gang jeg kommer hos Jesper .. Ronja

01 mar 2017
Daniel Ingemann Avatar

Daniel Ingemann

5 star rating

26 nov 2012
Sara Harboe Avatar

Sara Harboe

5 star rating

Fantastisk sted. Jesper er sød, dygtig og klar til gode råd hvis man skriver og er i tvivl om noget angående behandlingen. Det gør altså lidt ondt at få behandlingen men det er så hurtigt overstået og resultatet blir så flot og foreløbig er jeg helt uden ar... Kun plusser herfra�

08 dec 2017
Ronnie Clay Gissel Avatar

Ronnie Clay Gissel

5 star rating

28 aug 2015
Kenneth Haugaard Avatar

Kenneth Haugaard

5 star rating

27 okt 2012
Viola Snezhinki Avatar

Viola Snezhinki

5 star rating

Han er så dygtig altså! Glæder mig til det færdige resultat!

Glæder mig til næste gang allerede men ikke til smerten shit!

13 jan 2015
Malene Martin Avatar

Malene Martin

5 star rating

top service ! Her er der intet at klage over ! Flot butik , og renlighed helt i top !

04 apr 2016
Jeppe Johansen Avatar

Jeppe Johansen

5 star rating

Fin behandling, en rigtig makker der behandler sine kunder med respekt og virkelig snaksaglig.

28 jan 2017
Camilla Christensen Avatar

Camilla Christensen

5 star rating

02 maj 2016
Anders Høgholt Avatar

Anders Høgholt

5 star rating

Tak for den utrolige gode behandling...

06 maj 2017
Daniel Toftrup Christensen Avatar

Daniel Toftrup Christensen

5 star rating

18 dec 2013
Lasse Larsen Avatar

Lasse Larsen

5 star rating

Kan klart anbefales til andre .

Kommer helt sikkert igen 🙂

08 sep 2017
Simon Kornerup Avatar

Simon Kornerup

5 star rating

07 maj 2017
Michele Steinvig Avatar

Michele Steinvig

5 star rating

21 okt 2015
Eylem Akdag Avatar

Eylem Akdag

5 star rating

Giver de bedste anbefalinger herfra. Var nervøs inden min første behandling, men Jesper var rigtig god til at forklare præcist hvad der skulle ske og havde jeg brug for en pause undervejs var der også tid til det, så jeg følte på intet tidspunkt noget stress. Jesper er meget dygtig til hans arbejde og gør det virkelig omhyggeligt.

Ser frem til næste behandling.

21 apr 2017
Linda Laura Edelved Avatar

Linda Laura Edelved

5 star rating

29 okt 2013
Helene Godbersen Avatar

Helene Godbersen

5 star rating

14 mar 2016
Katrine Zwicky Avatar

Katrine Zwicky

5 star rating

Igår var jeg nede og få fjernet en uheldig tatovering jeg har været meget ked af at have. Til min forbavselse gjorde behandlingen slet ikke ondt og var meget hurtigt overstået. Man kan allerede se hvor fint resultatet kommer til at blive. Så jeg har været meget glad for behandlingen, samt den fine service, og jeg kommer helt sikkert igen.

26 jan 2017
Jimmi Dahl Jakobsen Avatar

Jimmi Dahl Jakobsen

5 star rating

Det rigtige valg....

03 maj 2017
Petur Sigurd Justesen Avatar

Petur Sigurd Justesen

5 star rating

02 aug 2013
Claus R Jensen Avatar

Claus R Jensen

5 star rating

18 jul 2013
Sabrina Fuglsang Avatar

Sabrina Fuglsang

5 star rating

Endnu en behandling overstået hos dygtige Jesper. På trods af at det ikke ligefrem er smertefrit, så ser jeg altid frem til mine behandlinger hos Tattoo-Remove. Jeg føler virkelig at jeg får en troværdig behandling og er 110% tilfreds med resultatet.

Kan varmt anbefale at få behandlinger hos Jesper 🙂

26 jan 2017
Metea Lore Østergaard Avatar

Metea Lore Østergaard

5 star rating

26 apr 2013
Julie Iversen Avatar

Julie Iversen

5 star rating

Kan virkelig anbefale Jesper! Go behandling og fine omgivelser og i trykke hænder!!

11 jan 2018
Charlotte Nielsen Avatar

Charlotte Nielsen

5 star rating

14 apr 2013
Chino Rasmussen Avatar

Chino Rasmussen

5 star rating

4 behandlinger og den er næsten væk. super gode resultater kan klart anbefales!!!!

19 jul 2013
Stine Sonnichsen Avatar

Stine Sonnichsen

5 star rating

Udover et smadder fint resultat, har jeg oplevet en god stemning og atmosfære og et serviceniveau i top hos Jesper

29 sep 2015
Rikke Kitt Nielsen Avatar

Rikke Kitt Nielsen

5 star rating

Jeg er virkelig positivt overrasket over hvor hurtig behandlingen var, i forhold til historier jeg har hørt inden.. Jeg kan klart anbefale Jesper, han er virkelig dygtig, informere grundigt og har stor viden omkring fjernelse af netop din.

Virkelig god service �

14 mar 2017
Ranim Subehi Avatar

Ranim Subehi

5 star rating

Super dygtig og super flink tak for hjælpen (: ikke sist gang jeg kommer hos Jesper .. Ronja

01 mar 2017
Daniel Ingemann Avatar

Daniel Ingemann

5 star rating

26 nov 2012
Sara Harboe Avatar

Sara Harboe

5 star rating

Fantastisk sted. Jesper er sød, dygtig og klar til gode råd hvis man skriver og er i tvivl om noget angående behandlingen. Det gør altså lidt ondt at få behandlingen men det er så hurtigt overstået og resultatet blir så flot og foreløbig er jeg helt uden ar... Kun plusser herfra�

08 dec 2017
Ronnie Clay Gissel Avatar

Ronnie Clay Gissel

5 star rating

28 aug 2015
Kenneth Haugaard Avatar

Kenneth Haugaard

5 star rating

27 okt 2012
Viola Snezhinki Avatar

Viola Snezhinki

5 star rating

Han er så dygtig altså! Glæder mig til det færdige resultat!

Glæder mig til næste gang allerede men ikke til smerten shit!

13 jan 2015
Malene Martin Avatar

Malene Martin

5 star rating

top service ! Her er der intet at klage over ! Flot butik , og renlighed helt i top !

04 apr 2016
Jeppe Johansen Avatar

Jeppe Johansen

5 star rating

Fin behandling, en rigtig makker der behandler sine kunder med respekt og virkelig snaksaglig.

28 jan 2017
Camilla Christensen Avatar

Camilla Christensen

5 star rating

02 maj 2016

Åbningstider

Åbent: Man – Fre 12.00-16.00
Lør – Søn efter aftale

Helligkorsvej 33a

4000 Roskilde

Kontakt@tattoo-remove.dk

Tlf. 60196069

© Copyright Tattoo-Remove.dk 2018

Giv os et kald